2017-11-04 Zbraslavské Babí Léto Zbraslav

Název

2017-11-04 Zbraslavské Babí Léto Zbraslav

Popis

Už 8.ročník Zbraslavského babího léta v pozvánce zase sliboval, že toto setkání bude mít kvalitní muzikanty a trampské písničky. To se potvrdilo hned v úvodu, kdy nastoupila známá Bratislavská skupina Pekaringo, která i bez své výborné zpěvačky Heny, vie hrát i spievat (vedia!) Pak pražská skupina Zlatý Orel rozezpívala celý sál staršími trampárnami skvěle zahranými zkušenými muzikanty. Falešná karta potvrdila svým repertoárem i pojetím, že patří mezi kapely, které ukazují cestu ostatním trampským skupinám.
O přestávce si mohli posluchači večera prohlédnout v předsálí malou trampskou výstavu připravenou brněnskou trampskou skupinou Expozice trampingu. Program pak pokračoval písničkářem Beďou Šedifkou-trampskou legendou, který skládá svoje písničky z větší části ve swingovém rytmu. Jeho hraní i zpěv mu musí každý, má už 82 roků, závidět. Poslední z kapel vystupoval Orion band Brno se svými svižnými písničkami.
Večer pokračoval společným hraním kapel v předsálí. Celý večer byl typický jak trampskou muzikou a zpěvem, tak i známým hlasitým UMÍ od trampských kamarádek a kamarádů. Proto patří organizátorům i zvukaři také velké Umííííí !

Období

Statistiky

  • 62 fotek
  • 12 videí
  • 2 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2017-11-04 Zbraslavské Babí Léto Zbraslav
Komentáře Přidat