2019-01-17/20 Expozice trampingu

Název

2019-01-17/20 Expozice trampingu

Popis

Od čtvrtku do neděle.
Naše brněnská trampská skupina Expozice trampingu již posedmé využila exkluzivní možnosti, aby na Veletrhu cestovního ruchu na BVV uskutečnila trampskou výstavu. Každým rokem se snažíme o nové výstavní panely, (řezbáři, trampské osady a p.), nebo s určitým zaměřením. Letos jsme vytvořili řadu nových panelů z výborných fotografií kamaráda Miloše Kapouna "Obludy", sestavených do jedinečné sbírky, která zobrazuje léta trampingu od počátku po současnost. Soubor fotografií byl zveřejněný na internetu v Trampském magazínu. Napadlo nás tyto fotografie použít pro naši výstavu. Po dohodě s kamarádem Tonym z Avalonu, kamarád Cvoček všechny výstavní panely sám obětavě vyrobil. Panely opravdu návštěvníky zaujaly a nešetřili chválou.
V pátek se sešla větší parta kamarádů muzikantů "brňáků", postupně se přidali přespolní skupina "DEJNA" a také Kati Brno. Vytvořili tak vynikající náladu.
V sobotu opět zahrály kamarádky z Prahy - Stani a Radka a přivezly si posilu, kamaráda Jirku. Před týdnem se vrátily z 10. Celosvětového potlachu v Texasu USA, plné dojmů. Střídali se v hudební produkci s Pimem, Ivou a Kubem z Tornáda. Nálada byla opět výborná.
Poslední den byla neděle a přišlo nám zahrát seskupení kamarádů, kteří spolu jezdí na vandry i na vodu a dali si název (po delší domluvě) "Plovoucí tempo". Hráli nám skoro až do konce demontáže stánku, aby se lépe pracovalo.
Kamarádi a kamarádky, všem vám moc děkujeme za pomoc při montáži i demontáži stánku a muzikantům za příjemnou atmosféru a propagaci trampingu.
Výstava Expozice trampingu se líbila a dokumentovala, že tramping, který slaví 100 let, ještě STÁLE ŽIJE.

Protože nejsme muzeum, vystavené předměty jsou buď naše osobní, nebo jsou zapůjčeny od kamarádů.
V albu nejsou fotografie jen naše, ale se svolením i několika dalších kamarádů.

Období

Statistiky

  • 272 fotek
  • 14 videí
  • 9 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2019-01-17/20 Expozice trampingu
Komentáře Přidat