2019-05-11 Trampská nota Padochov - 25. ročník

Název

2019-05-11 Trampská nota Padochov - 25. ročník

Popis

Na trampský písničkový festival se vždycky těšíme proto, že je připravený pro návštěvníky i účinkující opravdu přitažlivě. Organizátorům se to podařilo i letos k 25. výročí jeho konání. Přesvědčilo nás to hned, když jsme si přečetli na tabuli program se jmény vystupujících kapel a skupin. Ty slibovaly dobrou kvalitu vystoupení, stejně tak i doprovodný program, soutěže a také trampskou výstavu. Kapely měly ještě navíc další soutěžní úkol, aby složily a zazpívaly oslavnou píseň s textem k 25. výročí festivalu. Kapely podmínku splnily, výjimku měla pouze kapela Valchagenk, která se přihlásila na poslední chvíli. Hodnotící porota měla zase určitě velké dilema vybrat skutečně tu nejlepší. Zlatým hřebem odpoledního programu bylo vystoupení mladých mažoretek ze Zakřan. Předvedly se svým zajímavým a moc pěkným vystoupením, se kterým se umístily v národní soutěži na předním místě, ale také v jednotlivcích.
Jednotlivé kapely a vystoupení uváděli pořadatelé Drobek a Kunta. Drobek opakovaně zval na návštěvu výstavy v sále sokolovny, kterou uspořádala ke 100. výročí trampingu, brněnská trampská skupina EXPOZICE TRAMPINGU. Výstava zaplnila celý sál, zájemce provázel a neúnavně informoval o jednotlivých exponátech kamarád Kamzík. Podle ohlasů se výstava líbila a kamarádi hodnotili její rozsah a zpracování. Na tom má největší zásluhu kamarád Cvoček
O přestávce byla vyhlášena soutěž, kdo nejrychleji vypije brčkem pivo. Přihlásili se čtyři soutěžící. Vítězem se stal kamarád Speedy. Co vyhrál? Samozřejmě zase pivo!
Jako hosté vystoupili Old Boys Poutníci z Brna s Frantou Linhárkem. S velkým zájmem se samozřejmě očekávalo večerní vystoupení dalšího hosta, kapely Kamelot s kapelníkem a zpěvákem Romanem Horkým, na které se přišli podívat i další zájemci.
Po přestávce hrály další přihlášené kapely, a že hrály také výborně, je poznat z velkého potlesku i malých nahrávek v albu.
Jubilejní Trampská nota se opět vydařila, včetně počasí. Organizátorům Trampské Noty přejeme další úspěšné roky! Opravdu UMÍÍÍ!
Na ukončení festivalu byl zapálen slavnostní oheň a vyhlášeny výsledky soutěží.
V soutěži skupin zvítězila Kósavá deka Brno,
V divácké soutěží skupina Careta Křenovice,
Oslavná píseň: Šero Šemíkovice,
Zlatá vrána - Blanka Bartáková se skupiny Otisk
Zlatý havran - Pavel Barták ze skupiny Otisk
Zvláštní ceny poroty: Vokální výkon - Lucie Hédlová ze skupiny Careta,
Instrumentální výkon -Milena Meisslová, houlslistka ze skupiny Flám
Cena pořadatele: Genciána
Cena časopisu Oslavské Boudy: Valchagenk - Vladislav
Eva a Palec

Období

Statistiky

  • 158 fotek
  • 14 videí
  • 5 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2019-05-11 Trampská nota Padochov - 25. ročník
Komentáře Přidat