2019-07-13 RIC Zastávka - TRAMPSKÝ DEN

Název

2019-07-13 RIC Zastávka - TRAMPSKÝ DEN

Popis

Myšlenka uspořádat tuto akci vznikala v Regionálním informačním centru s několika přáteli trampingu v Zastávce u Brna. Po ujasnění pár věcí, jsme se rozhodli v trampské skupině Expozice trampingu Brno, tuto akci podpořit naší výstavkou. V programu za nás vystoupil Kamzík a za trampský časopis Oslavské boudy kamarád Drobek. Ten hovořil mimo jiné o trampingu, časopisech, hudbě a vzpomněl na velkého kamaráda a milovníka přírody Dr. Jiřího Lysáka.
Před zahájením výstavky v RIC jsme byli sami velice překvapeni, jak naši výstavku s panely dovedli zastávečtí kamarádi kvalitně doplnit o další exponáty od Roverů ze Zbýšova a dalších. Organizátoři naplánovali program na celý den a zajistili nejen občerstvení od VVC Březník, ale také trampskou pohodu, až do večera se střídala živá trampská písnička, nejdříve v podání kapely Dejna a následně kapely Seveři. Na konci akce dokonce hrály obě kapely. I proto se tam všem tak líbilo. Hrálo se venku, také za občasného pískání staré lokomotivy z úzkokolejky do Zbýšova a vlaků z Brna do Jihlavy (centrum je v nádražní budově).
Náš trampský bůh Pajda nás sice od rána trochu pozlobil, ale pak se počasí umoudřilo a navečer už bylo krásně. Že se to organizátorům podařilo není nutné dvakrát zdůrazňovat, protože jak oni, tak i návštěvníci byli nadmíru spokojeni. Děkujeme všem aktérům za vydařenou akci.
Palec
Výstava v regionálním centru je do 27. 9. 2019 - otevřeno mají Po -Pá 8 - 12 a 13 - 15 hod. v So jen o prázdninách 10 - 17:30 hod .

Období

Statistiky

  • 144 fotek
  • 5 videí
  • 3 se líbí

Fototechnika

Nikon COOLPIX S9600

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2019-07-13 RIC Zastávka - TRAMPSKÝ DEN
Komentáře Přidat